Σεμινάρια Τουριστικού Κλάδου


Barista Coffee bar Seminar – Level 3
Τεχνικές παρασκευής φίλτρου, Cold Brew & AeroPress

How to be A Barista Expert! (Level I)
How to be A Barista Expert! (Level I)

Οργάνωση του Τμήματος Υποδοχής - Διαχείριση Κρατήσεων & Υγειονομικά Πρωτόκολλα
Οργάνωση του Τμήματος Υποδοχής - Διαχείριση Κρατήσεων & Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Yπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου & κρατήσεων
Σεμινάριο για τις Αρχές και τη Διαχείριση της Τηλεφωνικής Επικοινωνίας.

Yπάλληλος επισιτιστικού τομέα
Σεμινάριο για τα Είδη και την Διαχείριση της Επισιτιστικής Επιχείρησης.

Ε-commerce & hospitality sales & marketing
Σεμινάριο για την προώθηση των Υπηρεσιών Φιλοξενίας και του Τουριστικού Προϊόντος μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Tουριστικός αντιπρόσωπος
Σεμινάριο για τις Αρχές και τις Λειτουργίες του γραφείου Γενικού Τουρισμού και των Στελεχών του.

Yπάλληλος τμήματος ορόφων & λινοθήκης
Σεμινάριο για τους Κανόνες και τις Αρχές Συντήρησης και Καθαριότητας των χώρων της ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Υπάλληλος υποδοχής & εξυπηρέτηση πελατών
Σεμινάριο για την Οργάνωση και τη Λειτουργία του Χώρου Υποδοχής.
