Σεμινάριο - Σύγχρονη Λογιστική

Η MASTER συνεργάζεται με την “ΙΣΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ” και διοργανώνει σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ εξειδικευμένα σεμινάρια με θέμα «Σύγχρονη Τήρηση Βιβλίων Απλογραφικών και Διπλογραφικών (Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας)-ΦΠΑ-Κ.Φ.Α.Σ-Φορολογία Εισοδήματος-Πρακτικές Εφαρμογές». Το σεμινάριο αυτό δημιουργήθηκε για να κάνει πράξη τις θεωρητικές γνώσεις, αλλά και να εξειδικευτούν οι επαγγελματίες του χώρου πάνω στα Νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.

Σκοπός του Σεμιναρίου

Ο κύκλος εξειδικευμένων σεμιναρίων στη Σύγχρονη Λογιστική είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους εκπαιδευόμενους να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να μάθουν ολοκληρωμένα τη Σύγχρονη λογιστική τόσο στα απλογραφικά όσο και στα διπλογραφικά βιβλία, ώστε να έχουν θετικό αντίκτυπο στην επαγγελματική τους πορεία, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους, το βιογραφικό τους, αλλά και την εμπιστοσύνη των εργοδοτών στους οποίους απευθύνονται για εργασία.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε:

  • Φοιτητές – σπουδαστές
  • Πτυχιούχους οικονομικών σχολών
  • Σε εργαζόμενους (ελεύθερους επαγγελματίες ή στελέχη επιχειρήσεων)
  • Σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να εργαστεί σε λογιστικά γραφεία και επιχειρήσεις
  • Σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να κάνει καριέρα ως ελεύθερος επαγγελματίας προσφέροντας Λογιστικές και Φοροτεχνικές Υπηρεσίες


Για τη διεξαγωγή της εκπαίδευσης συνδυάζονται ηλεκτρονικές παρουσιάσεις, ειδικές σημειώσεις, μελέτες περιπτώσεων, προσομοιώσεις εργασίας, και κυρίως εκπαίδευση μέσω σύγχρονου e-learning (εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση).logistiki enot

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων θα δοθεί Βεβαίωση παρακολούθησης ενώ η πρακτική άσκηση θα γίνει στο πρόγραμμα EXTRA ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ αποκλειστικό software της εταιρείας EPSILON NET (διάθεση σχετικών κωδικών).


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Δηλώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας. Η συμπλήρωση και αποστολή της παρούσας στην MASTER A.E. δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας.